Warning: session_start(): open(/var/cpanel/php/sessions/alt-php54/sess_a69u94vkiu4mnf0s0pr29afis7, O_RDWR) failed: No such file or directory (2) in /home/denizlideemlak/public_html/db/baglan.php on line 4
En Karlı Yatırım: Gayrimenkul » Blog | RE/MAX Revizyon - Denizli
En Karlı Yatırım: Gayrimenkul

Birikimlerinizi değerlendirebileceğiniz birçok yatırım çeşidi olsa da, en karşı katırım olarak gayrimenkul alım satımı daha fazla öne çıkıyor. Gayrimenkul yatırımı için doğru zamanın yanı sıra belirli stratejik adımları atmak, yatırımınızda çok kısa sürede daha yüksek kar elde etmenizi sağlıyor.

Gayrimenkul Yatırımında Bunlarla Avantaj Sağlayın

Mutfak dekorasyonu

Gayrimenkul alımında ya da satımında hem kar etmenizi sağlayacak ve hem de daha hızlı işlem için, mutfak dekorasyonu büyük önem taşıyor. Özellikle kadınların daha fazla önem verdiği mutfak, dairenize yakın fiyatlarla satılan başka yerlere göre daha tercih edilebilir olması için, kesinlikle dikkat edilmesi gereken bir faktördür.

Çatı Katı Odası

Günümüzde her dairede olması elbette mümkün olmasa da, son katların çatı katında odasının bulunması, her insana çekici gelmektedir.

Bahçe ve Balkon

İster bir apartman daireniz olsun, ister müstakil tarzda bir eviniz olsun. Balkon her ev için olmazsa olmaz özellikler arasındadır. Müstakil evlerde ise geniş ve güzel bir bahçenin olması evin değerini artırdığı gibi, daha çabuk satılmasına da etki etmektedir.

Doğru Zaman

Gayrimenkul alırken iyi bir kazanç sağlamak için dikkat edilmesi gereken en önemli şeylerden biri de, gayrimenkulün doğru zamanda alınması ve satılmasıdır. Örneğin yeni başlamış bir binadan temelden ya da birkaç kat çıktıktan sonra daire almanız, en az %20 doğrudan kar elde etmenizi sağlayacaktır.

Aldığınız gayrimenkulün satışında ise yine aynı şekilde doğru zamanı kollamak, kazancınızı artırmak için oldukça önemlidir.

Konum

Yatırım yapmak istediğiniz gayrimenkulün konum olarak tercih edilen yerde olması da, kazanç elde etmek için önemli faktörlerden biridir. Özellikle yeni projelerden satın alacağınız dairelerin konumunun da tercih edilir bir yerde olması, kazancınızın çok daha fazla olmasına imkân tanıyacaktır.

Fayans ve Boya Etkeni

Banyo, lavabo ve mutfak fayanslarının ve boyanın çok eski olması, gayrimenkul alımında daha uygun fiyata satın almanızı sağlayabilir. Ancak bunların aldıktan sona yenilenmesi, satış aşamasında hem daha iyi fiyattan satış yapmanızı hem de daha fazla kar elde etmenizi sağlayacaktır.

Tüm bunlara dikkat ettiğinizde, yatırımlarınıza daha yüksek kazançlar elde etmeniz mümkündür.