Warning: session_start(): open(/var/cpanel/php/sessions/alt-php54/sess_uqlkne0hnk06d1hcgd1ub57r15, O_RDWR) failed: No such file or directory (2) in /home/denizlideemlak/public_html/db/baglan.php on line 4
EV HANIMLARINA İŞ FIRSATI » Blog | RE/MAX Revizyon - Denizli
EV HANIMLARINA İŞ FIRSATI

Gelişen teknoloji çağıyla paralel olarak ailelerin ihtiyaçları da doğal olarak artmaktadır. Günümüzde ebeveynlerden sadece birinin çalışması sonucu istenilen refahlıkta yaşamak neredeyse imkansız hale gelmiştir. İşte bu yüzden işverenler olarak annelerin iş yaşamında önünü açmalı, evlatlarıyla evlatlarının konforu arasında seçim yapmak zorunda bırakmamalıyız.

Bütün gün bulaşık, çamaşır, çocuk bakımı arasında gidip gelen bir hayatınız varsa, yaşamınızın kısır döngüye dönüşüp monotonlaştığını düşünüyorsanız işte size fırsat!!!

Çalışan anne olmak çok zordur. Bazen çocuklarınız ve kariyeriniz arasında seçim yapmak zorunda hissedebilirsiniz. Şunu bilin ki yalnız değilsiniz sizin gibi düşünen yüzlerce kadın var. Çalışıp üretmek isteyen, aile bütçesine katkıda bulunma yanında, bir şeyler başarma hazzını yaşamak isteyen kadınlarla dolu maalesef ülkemiz.

Çalışan bir anne için en zor durum çocuğunun okul gösteriyle iş saatlerinin çakışması sonucu gösteriye katılamaması ya da karne gününde diğer veliler gibi çocuğunun yanında olamamasıdır. Bu bir annenin karşılaşabileceği en büyük problemdir. Tam da bu nokta da devreye iş arayan anneler için esnek çalışma saatleri girer. Bir işe girip emek harcamak için sadece esnek çalışması saatleri yetmez elbette. Bunun yanında çalıştığınız iş maddi olarak sizi tatmin etmeli. Nezih bir çalışma ortamı olmalı, anlayışlı ve sizin kendinizi geliştirmenizde her an yardımcı olacak bir patronunuz olmalı. Bu kadar özellik hangi işte var ki diye düşünmeyin. Yeter ki siz gerçekten çalışmak isteyin.  Bir işe laf olsun diye, bir dener bakarım ya da biraz dışarda vakit geçireyim diye değil; ben bu işi başaracağım diye başlayın. Kararlı olmak başarmaya giden en önemli yoldur.

Biz Remax Revizyon ailesi olarak baş tacı annelerle, ev kadınlarımızla çalışmaktan onur duyuyoruz. Onların muazzam iş yeteneklerinin farkındayız. Tek ihtiyaçlarının onlara uygun çalışma şartlarının sağlanması olduğunun da bilincindeyiz. Bu yüzden Remax Revizyon ekibi olarak annelerimize elimizden gelen kolaylığı sağlıyor, ihtiyaç duydukları her an her türlü desteği veriyoruz.

Siz de kocaman ailemizin parçası olmak, Remax güvencesiyle sağlam ve emin adımlarla iş dünyasına ilk adımlarınızı atmak isterseniz ofisimize bekliyoruz…

 

ETİKETLER: Remax, Remax Revizyon, Denizli’de iş ,Denizli’de iş imkânı, Denizli’de gayrimenkul danışmanı, Sümer, Bağbaşı, Dokuz Kavaklar, Denizli’de emlak, emlak danışmanı

 

Ramazan SAKALLI

Denizli Remax Revizyon

Broker/Owner