Warning: session_start(): open(/var/cpanel/php/sessions/alt-php54/sess_1qjsglvrfnoshb0hicmb96p5m1, O_RDWR) failed: No such file or directory (2) in /home/denizlideemlak/public_html/db/baglan.php on line 4
Gayrimenkul Danışmanlığında satış koçluğu » Blog | RE/MAX Revizyon - Denizli
Gayrimenkul Danışmanlığında satış koçluğu

Gayrimenkul Danışmanı Koçluğu

 

Günümüzde Gayrimenkul Danışmanı olmayı tercih eden kişiler ; maalesef kısa ve çoğunlukla bireysel tecrübelerin paylaşıldığı, aslında eğitim bile diyemeyeceğimiz süreçlerden sonra, sahada kendilerini yalnız ve hiçbirşey yapamaz halde buluyorlar. Bu yalnızlık ve başarısızlık duygusu, bir süre sonra işi bırakmalarına ve belki de başarılarla dolu bir kariyer fırsatını ıskalamalarına sebep oluyor. Mecburiyetten devam edenlerse, çoğu zaman bu kariyer fırsatını, doğru sanılan yanlışlar üzerine kurup, kişisel yeteneklerini ve potansiyellerini ne yazık ki heba ediyorlar.

Bu sebeple Gayrimenkul Danışmanı Koçluğu büyük önem  taşıyor. Biz RE/MAX Revizyon ekibi olarak; yeni başlayan Gayrimenkul Danışmanı arkadaşlarımızın, eğitim ve gelişim sürecinde  herzaman yanında oluyor ve bu zorlu sürecin en doğru şekilde öğrenilmesi ve uygulanması için onlara yardımcı oluyoruz. Özellikle SUCCEED ve POWER CAMP eğitimlerimizle, yeni başlayan arkadaşlarımızın ‘’ben şimdi ne yapacağım?’’ , ‘’ nerden başlamalıyım?  gibi sorularına  cevaplar veriyoruz.

Elbette ki bu süreçte kişilerin bugünden yarına değişmesini  ve profesyonel birer Gayrimenkul Danışmanı olmasını beklemek hem gerçeklikten uzaklaşmak  hem de onlara ekstra sorumluluklar yüklemek olur. Günümüzde satış odaklı çalışan şirketlerin çoğu, çalışanlarından kısa vade de yüksek performanslar beklerler. Bu anlamda performans değerlendirmeleri ciro veya adet bazında rakamlara odaklıdır. Çalışanın bu işe devam edip etmeyeceği veya başarılı olup olmadığı tüm diğer özelliklerini, gelişimini, özverisini, isteğini, gayretini gözardı edip sadece bu kritere göre belirlenir. Bu sebeple hiçbir zaman çalışan, çalıştığı kuruma  tam anlamıyla  güven ve aidiyet duyamaz.

RE/MAX Revizyon da ise aslolan rakamlardan ziyade, istekliliktir. Gayrimenkul Danışmanı Koçu ile birlikte, hedeflerinize, gelişim göstermeniz gereken konulara birlikte karar verir ve süreci birlikte gözlemlersiniz. Dolayısıyla; bu süreçte yalnız olmadığınızı bilir, güven ve kararlılıkla hedefinize ilerlersiniz.Bu sayede belki de hayatınızın kariyer fırsatını ıskalamaz veya onu doğru sandığınız yanlışlar üzerine kurmazsınız.

Mesut Kabakoğlu

Satış Koçu

0258 3730200