Warning: session_start(): open(/var/cpanel/php/sessions/alt-php54/sess_tmd83mhv51bkq0ptm7a1oad7o4, O_RDWR) failed: No such file or directory (2) in /home/denizlideemlak/public_html/db/baglan.php on line 4
DENİZLİ’DE GAYRİMENKUL DANIŞMANI İLE ÇALIŞMAK » Blog | RE/MAX Revizyon - Denizli
DENİZLİ’DE GAYRİMENKUL DANIŞMANI İLE ÇALIŞMAK

Ev almak da ev satmak da zordur. Bundan dolayı bu işi uzmanına bırakmak en doğru karar olacaktır.

Evinizi satmak istediğinizi varsayalım. Evin fiyatının doğru belirlenmesi ve evi almak isteyen müşterilere evin gezdirilmesi başta olmak üzere pek çok sorunla karşı karşıya kalabilirsiniz. Evin fiyatını belirlediniz ve çeşitli şekillerde evin satılık olduğunu ilan ettiniz. Artık pek çok insan sizi arayıp evle ilgili sizden bilgi almak isteyecektir. Siz bir bakıma sekreterlik yapmak durumunda kalacaksınız. Sürekli elinizde telefon gelen çağrılara bakacaksınız. Bunun yanında bir de evin müşteriye gezdirilmesi sorunu var. Olur olmaz zamanda arayacak, sizden eve bakmak istediğini söyleyecek ancak sizin işiniz başınızdan aşkındır. Evi gezdirmeye vaktiniz olmayacak. Belki de müşteriyi elinizden kaçıracaksınız. Müşteri şu saatte eve bakmaya geleceğini söyleyecek ancak gelmeyecek veya siz şu saatte müsaitim, diyeceksiniz ancak müşteri müsait olmayacak. Bütün bu sıkıntılar belki de sinirlerinizi bozacak. Evinizi belli bir zaman satamayacaksınız, fiyatı düşürmek zorunda kalacaksınız. Bunlar gibi pek çok olumsuz durumu düşündüğümüzde evi satması için bir gayrimenkul danışmanına başvurmanın daha akıllıca olacağını söyleyebiliriz. Ev alırken de durum bundan pek farklı olmayacaktır.

Bir Gayrimenkul Danışmanıyla Çalışmanın Avantajları

Günümüzde emlakçılık en gözde mesleklerden biridir. Emlakçılığı bireysel olarak yapanlar da var uluslararası gayrimenkul şirketleri şeklinde yapanlar da var. “RE/MAX” bu alanda hizmet veren en önemli şirketlerden biridir. Bunlar franchise vermek suretiyle Türkiye’de pek çok ofis açılmasını sağlamışlardır. Bunlardan bir tanesi de Denizli Merkezefendi’deki adresinde hizmet veren RE/MAX Revizyon’dur.

Bir eve ihtiyacınız var veya evinizi satmak istiyorsunuz. Bir gayrimenkul danışmanıyla çalışmak size ne kazandırır?

Öncelikle satmak istediğiniz evin değerini doğru tespit etmek gerekir. Sürekli birilerinin evini satan veya birilerine ev alan bir gayrimenkul danışmanı sizin için bu çalışmayı en iyi şekilde yapacaktır. Diyelim ki eviniz Denizli’nin Çamlık mevkiinde. Gayrimenkul danışmanı oralardan pek çok ev alıp satmıştır. Bu sebeple oralardaki fiyatları en iyi bilenler onlardır.

Yine ev almak isteyenler için de durum böyledir. Ev almak istiyorsunuz ancak bütçenize uygun evler nerelerde var bilmiyorsunuz.  Orta gelirli bir ailesiniz ancak gidip Servergazi veya Çamlık bölgelerinde ev arıyorsunuz. Bu durumda gayrimenkul danışmanı size bütçenize uygun yerlerin buralar olmadığını sizin özellikle Üçler bölgesi denen yerler başta olmak üzere daha uygun yerlere bakmanız gerektiğini söyleyecektir.

Gayrimenkul işinde profesyonellerle çalışmak çok önemlidir. İhtiyaca uygun planlama, iyi bir analiz, pazarlama planı, gayrimenkulün fotoğraflanması, ofis veri tabanlarını oluşturmaları, hedef kitle çalışması, profesyonel tanıtım ve reklam çalışmaları gibi pek çok çalışmayla gayrimenkul danışmanı evinizi en uygun fiyata ve en kısa sürede satmanızı veya aynı şekilde almanızı sağlar.

Gayrimenkul danışmanları almış oldukları eğitimle ciddi alıcılarla diğerlerini kolayca ayırt edebilir ve sizi gereksiz meşguliyetlerden kurtarırlar ve böylece daha verimli çalışarak kısa yoldan sonuca ulaşabilirler.

Pek vakti olmayan veya kısa zamanda ev almak veya satmak isteyen kişiler hemen Denizli RE/MAX Revizyon gibi tanınmış bir gayrimenkul ofisine gidip gerekli bilgilerini verdikten sonra onlardan haber beklerler. Bu şekilde elindeki listeye bakarak size uygun bir ev veya evinize müşteri olup olmadığını kolayca takip edebilir. Böylece işinizi biraz daha kolaylaştırmış olur.

Özellikle evinizi satması için yetki verdiğiniz gayrimenkul danışmanı sizin adınıza her türlü görüşmeleri, kaparo ve sözleşmeleri, ödemeleri, satış ve satış sonrası yapılması gerekenleri takip ederek sizin harcayacağınız emeği o harcar. Böylece değerli vaktinizi boşa harcamamış olursunuz.

Denizli RE/MAX Revizyon’un profesyonel kadrosuyla her türlü işinizde sizin yanınızda olduğunu unutmayın.

 

 

Ramazan SAKALLI

Denizli RE/MAX Revizyon

Broker/Owner

Telefon: 0533 201 8898

 

 

ETİKETLER: Denizli’de ev almak mı kirada oturmak mı? Şemikler , Yenişafak Karahasanlı, Üçler Bölgesi, Akkonak, Karaman, Kiremitçi,Servergazi, Çamlık Bölgesi, Selçuk Bey, Denizli’de Daire Alımı, Denizli’de Daire Satımı, Denizli Gayrimenkul, Denizli’de Satış Danışmanı, Denizli’de Müşteri Potansiyeli, Denizli’de Arsa Alım Satımı Denizli’de Gayrimenkul Pazarlama,  Denizli’de Daire Fiyatlandırma, Denizli’de Doğru Satış Teknikleri, Denizli Remax Revizyon